Ligga sked.

Jag har konstaterat att min katt är totalt skruvad. Han är så knäpp så jag börjar tvivla på att han är katt överhuvudtaget, eller en förklädd dvärg med adhd.
Kaj tycker om att ligga sked. Seriöst. När jag går och lägger mig kommer han upp i sängen, lägger sig tätt iintill mig med ryggn mot min mage/bröst, (jag ligger alltid på sidan) han böjer bak huvudet bakåt så han kan titta på mig, sen ligger han där och purrar i väntan på att jag ska klappa han på magen. "prrrprrprrrpprrr". Ligger där och kelar tills jag har tröttnat på honom, då lägger han sig antingen på golvet precis nedanför min kudde, eller vid fotändan på Alvas spjälsäng.

Igår var Jim på fest så efter Alva lagt sig var det bara Kaj och jag hemma . Vår kväll:
Jag sitter framför datorn en stund, Kaj ligger på min fot. Jag går ut och röker, Kaj följer med och sen lämnar jag han ute. Efter en knapp timme sitter han på fönsterbäcket och skriker, inte jamar, skriker. Släpper in honom oc det första han gör är att gå på kattlådan. Bortskämda kattskrälle gör inte sina behov ute..Nåväl, jag går in i tvättstugan för att plocka ut tvätt ur maskinen, Kaj kommer och sätter sig på  trösklen och skriiiiker. Han vill ha mat. Ger honom det, går sedan ut i vardagsrummet för att hänga tvätten, Kaj kommer med och fortsätter skrika. Jag ignorerar honom, går sen ut i köket och tömmer diskmaskinen. Han flyger upp på diskbänken och börjar äta. När jag är klat går jag och han kommer efter som ett skott. Skriker. Jag går ut i köket igen och sätter mig vid bordet tills han ätit klart. Då går vi och lägger oss i soffan, han på min mage.

Efter att vi lagt oss i sängen sen, och legat sked ett tag, så kryper han upp på en kudde mellan mig och Alva. Yeah right.

Muppkatt..

En mycket ovanlig och unik pjäs. Nyrokoko?

Det enda som är jobbigt med att blogga är att komma på en bra rubrik. Nåväl.

Nu har jag varit hos lilla mor och hämtat en hel bärkass med GB glass.. Mums! Det gäller att ha rätt kontakter, och vad kan va mer rätt än gratis glass? Min helg är räddad. Fast, jag äter numera bara kladd och godsaker fredagar och lördagar. Med giltliga undantag förståss, som i torsdags då jag hade pms, igår för ja har halsfluss, och idag då jag har jobbat trots min hemska sjukdom. Ni hör själva - det är bäddat för succe! Beach 2009, förbereder på en Johanna á la Paris Hilton! *flin*

Åter till ordningen. Jobbar som vanligt mina tråkigt korta kvällar, (ge mig mer timmar!) och spenderar i princip hela dagarna med kidsen. Min kaotiska vardag har börjat få lite bättre struktur men det är långt till mållinjen. När man är en sån otrolig slarver som jag, är det bäst att sätta upp rimliga delmål för sig själv. Tycker jag är duktig, trots min bristande motivation, och tar ett steg i taget mot det Perfekta-Hemma-Livet. Så det så.

Har på tal om annat gått och kärat ner mig i en underbar servis från Gustavsberg. Måste ha. Ska köpa några delar som julklapp till migsälv tänkte jag. För jag har faktiskt varit utomordentligt snäll just i år.

Om ett par veckor ska Sanna och jag återuppta uppdrag svanktatuering , då hon ska fykka i det gamla och kregla in Alvas namn också. Får hoppas det blir bra, och är genomförbart framförallt, vill gärna inte ha min dotters nmna skrivet ner i assaspringan... *haha* Men Sanna är så jävla duktig så det kommer säker bli kanon.


Tillbaka till Tradera och min unika lilla träask i gustaviansk stuk. *skrattar åt mig*

Kul kul kul.

Oh, glömde dela med mig av ett klipp.
Detta är nog nåt av det roligaste jag sett någonsin.

*varning för sjuk humor*

Achmed


Carless.

Inte careless alltså, utan carless. Sålde min bil i lördags och har nu alltså ingen. Panik! Tur man har en arbetslös syster som klarar sig utan sin Audi i ett par dagar *flinar* Tack snälla! Pröva bo mitt ute i ingenstans utan bil.. Inte kul.

Igår var vi (Diana, Fredrik och jag) inne en runda i Karlshamn där det var kulturnatten. Inte så roligt som jag hade hoppats på, men himla god kebab. *hehe* I fredags var det också en massa rännande på mig, var i Kristianstad och hämtade lillebror samt fyllepacket. Mindre intressant då jag var hemma halv fyra på morgonen, vansinnig, och fattigare än när jag körde hemifrån. Men ni ska fa igen mina vänner, var så säkra ;)

På tal om lillebror.. Hans ex, en liten snorka vid namn Caroline Sundgren, bröt hans näsa. Hon ville att de skulle bli tillsammans igen, varpå han förklarar att han inte är intresserad, och så pang. Hon ger han en snyting rätt över näsan och den går av. Bruten. Han fick opereras. Helt seriöst. Och nu tycker hon det är töntigt att lillebror polisanmält en tjej. SERIÖST!? En del brudar är så korkade så klockorna stannar. Jag menar, hur patetisk får man bli?

Hissen går inte ända upp. Det är tänt, men ingen hemma.

RSS 2.0