Huvudvärk.

Mycket gnällig idag. Så ni vet. Synd om mig till och med.

Känner mig däven, matt i kroppen på nåt mysko vis.. Inte sjuk men ändå så att jag hellst hade spenderat dagen i bädden... Mmm.. Längtar redan tills det är dags å natta sig :) haha..

Jacob och jag är själva denna veckan (eller de dagar denna veckan han är med mig, annars är jag hellt alone..) så imorse låg vi i varsin ände på pygmésoffan å kollade på Scoobi Doo. Härligt. Varm o'boy på det, då snckar vi fina grejor :)

Nyser hela tiden nu, får väl väl ta tillbaka det där om att jag inte blir sjuk..
 
Helgen har varit lugn, jag jobbade ett par timmar i lördags men annars har vi bara glidit runt.. Eller vad man säger :) Varit hos mamma lite, umgåts med Syster i hennes fiiiiina hus..
Lördag kväll blev det några glas rött ska jag väl erkänna, mina kära vänner och kollegor, Frida, Marko, Ida, kom till mig för att jag inte skulle känna mig ensam.. hihi... kärlek <3 Bakade visserligen en kaka att locka med...

Kaffet har runnit ner så jag ska ut å ta mig en kopp å dra på mig kläder, slänga på ett fejs, platta till huet å sen får vi fanimej gå ut en runda. Här kan man inte sitta å glo.

Adjö


Fredagsmys.

Ah, vilken härlig dag :)

Efter vi ätit frukost så dök Ida upp som gubben  i lådan å ville ha förmiddaskaffe, så himla trevligt med lite sällskap.. När jag duschat å slängt på fejset å drog jag å kidsen ner till Duvan å fikade med lilla mor, det är ju trotts allt fredag :) Nu har vi nyss kommit hem igen och lagt Alva för en middagslur.

Har lovat Jacob att vi ska ut å cykla en runda sen, något jag  ångrade när ja kom ut på ballkongen och kylan bet mig i kinderna. Men va flan, va gör man? Det är bara att palta på sig och se glad ut! Kan inte va så kul för en rastlös femåring att hålla sig inom fyra väggar hela dagarna.. Idag är det med andra ord Jaocb som bestämmer. :) Blir nog att vi cyklar ner till konsum och köper lite gotte som vi kan ha till Idol ikväll... :)

Här är så lugnt nu när lillan vilar å vildörat leker med lego. Ska passa på att ringa några samtal som jag skjutit i framtiden länge nog..


Fotboll.

Jahapp. Ska ge detta ett nytt försök. Kan va himskans trevligt. :)

Livet pinnar på, numera bor jag och barnen i Hjortakroken och börjar faktiskt trivas.
Mycket som ska på plats när man inväntar möbler å liknande, men det är liksom...hemma.
Svårt att förklara men det är så skönt samtidigt som det är lite tomt och emellanåt väldigt ensamt.

Man får vara tacksam, jag har två underbara, om än vilda, barn. Jag har en familj som ställer upp i alla lägen, även om jag inte alltid förtjänar det. Mina vänner, ja det är svårt att med ord beskriva hur mycket de betyder.. De är inte många, men de är äkta. Sånna man kan ringa om man behöver hjälp att gömma ett lik. De är min egenvalda familj. Hoppas ni vet hur mycket jag älskar er <3

Blev lite sentimental nu.. hihi..

I eftermiddag ska Jacob på fotbollsträning för första gången, han har handlat nya gympadojjor, fotbollsstrumpor och vattenflaska. Stolt som en tupp å taggad till tusen! Hoppas att han ska tycka det är roligt när vi väl är på plats, han behöver ha nåt att göra.. Rastlös och stimmig såhär efter alla nya omställningar i livet.

Jag tänker ägna denna hösten till att hitta mig själv. Min vilsna själ :)
Det finns små glädjeämnen som gör vardagen lättare, vissa uppenbara och andra väl dolda..... ;)

Ha en bra dag!

RSS 2.0