God morgon.

Det är det verkligen, en god morgon. Barnen sov ända till halv sju! Jag har sovit så underbart ,i natt. som en klubbad säl slocknade jag innan huvudet landat på kudden..

Kaj är hos Diana och Fredrik, i hopp om att han ska para sig med en mycket brunstig Britta. Hoppas hoppas  så kanske vi får en liten kise-bebis till sommarn :)

Vad jag ville ha sagt såhär på morgonkvisten var egentligen bara att jag ääääntligen fått en ny mobil. Efter att min gamla jävel hållt på och dumma sig i drygt ett halvår, lyckades jag till sist övertyga Tre om att jag verkligen verkligen behövde en ny lur. Gratis. Hihi!

Den är så high-tec ska ni veta, GPS och annat nödvändigt....
Nokia N95 8 GB.

Födelsedag.

Jag är fullt medveten om hur fruktansvärt dålig jag är på att uppdatera, men jag ska försöka bättra migg.. Idag fyller min lillebror Björn 20 år. Grattis Nalleponk!! Det är stort. Mycket stort. Nästan som att fylla 18. Fast bara nästan.
Pratade med ovan nämnda broder för en stund sen, han var på väg till systembolaget... Oväntat.

Vi har *pepparpeppar* lyckats hålla oss undan alla influensor och vinterkräksjuka som går, vilket jag finner väldigt imponerande då det finns både på barnens respektive dagis och på mitt jobb. Var och varannan vårdtagare har legat sjuka, men denna Johannan är pass hygiensikt noggrann att vi klarat oss. Mouhahaha!
(Modigt att skriva så, ligger jag sjuk om en vecka får vi kalla det ödet..)

Diana (min fantastiska, vackra, begåvade, hårt arbetande, gravida syster) var i Malmö i fredags och gjorde 3D-ultraljud. Det var så fina bilder, och man kunde se vissa drag hos bebisen jätte tydligt! Så himmelens häftigt! De tog också reda på vilket kön det är, så nu har jag börjat rota fram alla mina pytte-bebiskläder så hon kan ta det hon vill ha.. Har sparat både Jacobs och Alvas, men alldeles för mycket så jag ska ta ett par plagg och lägga undan, och skänka resten.. Ska bli så skönt att få ut kläder, baby-gym, baby-sitter, gåstolar, hoppgunga och en massa annat bråte från förrådet så att jag äntligen kan få lite ordning. Ska till och med slänga in två garderober där ute så jag kan göra riktigt fint. Jag tänkte lägga ut en bild här på hur katastrofiskt det är i förrådet just nu, men vill inte utsätta er för chock och mig själv för förnedring....

Jacob är på Kreativum med sin farmor och farfar, Alva sover, så nu tänkt jag baka lite negerbullar till min käre bror innan vi ska dit på kalas.. Ikväll blir det Hosaby Björke för lite motion och en köpp. :)


Ps. Ni trodde väl inte att JAG skulle avslöja ifall det är en flicka eller pojk i magen??

Kanska gör hon det själv, håll koll... Här!


Bild.

Fick en s.k. utmaning av Emelie, publicera den sjätte bilden i den sjätte bildmappen.
Så här kommer den. :)


En helt vanlig fredagkväll i Hosaby, min kära Frida och hennes Marko.

Musik.

Sitter här och har gått igenom lite gammal musik jag har sparat på datorn.. Vad mycket bra låtar det finns!
It takes a fool to remain sane med The Ark är fantastisk. Melodin är så stark, men framför allt: Vilken text. Jag ryser när jag LYSSNAR på texten. Framför allt när Ola Salo maniskt sjunger: "Do, do, do, do - what you wanna do!" Tänk om man verkligen kunde göra precis det man ville göra. Jag älskar den uppmaningen, den ger mig en känsla av hopp på nåt vis..
Lyssna här!

Och så sprang jag på Du måste finnas med Helene Sjöholm (från Kristina från Duvermåla). Den låten är så ren i sin melodi att jag nästan får ont i själen när jag hör den. Och texten är så fin - den handlar ju om en kvinna som söker efter Gud och konstaterar: "Du måste finnas!" Det ger mig tröst. Kanske kan jag en dag också känna så. Vilken ro det måste ge. Så vackert.

Jag vet egentligen inte vad jag ville ha sagt med detta inlägget, det liksom bara kom över mig..

RSS 2.0