Bus.

Nu har precis Jacobs kompis från dagis åkt hem. Pheew. Vilket liv det har varit här. Bus och stimm och stoj i tre timmar. Jag är nog tröttare än Jacob! Fast han är också helt slut, bad att få kolla på en film och vila sig lite.. :)

Idag har jag även varit på BVC med Alva och fått spruta nr 2. Hon blev vansinnig när doktorn tog henne och skrek som en lidande katt. Men efter sticket och när jag tog ehnne igen så blev hon lugn. Hoppas hon inte blir gnällig av det denna gången, sist gick det finfint. Hon känns dock lite varm, men tar ingen temp om hon inte blir dåsig.

Nu kommer snart Jim hem, och jag håller på för fullt att förbereda middagen,. Sen ska jag in till stan en runda med Maria precis innan jag ska simma. Diana och jag simmar ju på torsdagar.. Eller försöker få det till rutin iallafall. Det går på rätt håll!

Fick en bok av mamma igår när vi var och handlade , gjorde sen det stora misstaget att börja läsa den.. Ååh, jag tar varje ledig minut, bara för att få läsa en enda sida till. Den är så bra! "är det någon där?" av Marian Keyes. Älskar hennes böker. Lagom lättsamma och roliga, men gör en galen av längtan efter mer..

Har ett par nya filmer på datorn som jag hade för avsikt att se när barnen somnat för natten, men det lutar åt läsning istället :)  Inget fel med det!'

Ska försöka hjälpa mamma med lite städ också, hon sliter ihjäl sig..

Tillbaka till köket. Adjö.

Länge sen..

Herrejösses.. Jag har helt glömt bort att skriva här.. Inte haft en tanke på det :)

Mycket har hänt iallafall.. Jacob är bonnaförkyld - som vanligt - och Alva är på bätttringsvägen efter att ha varit kanlldålig. Vi fick åka till barnakuten i Kristianstad i fredags, hon andades jättekonstigt, var täppt i näsan och alldeles blek. Visade sig att hon fått RS-virus. Vi fick stanna ett par timmar för tester å så, och hon inhalera adrenalin. Men sen dess har hon bara blivit bättre och bättre. Sover fortfarande lite oroligt på natten (jag me eftersom jag är rädd hon ska sluta andas) men är betydligt piggare på dagarna.

Idag har vi varit ute i flera timmar och grejat i trädgården. Jag har klippt grenar och buskar, sen har Jacob hjälpt till att bära in allt i komposthögen mitt över gatan.. Så duktig :) Alva låg så snällt i sin vagn, sov en liten stund sen låg hon och lekte med djuren som hänger i suffletten. Sa inte ett knyst på nästan tre timmar. Min stora tjej :)
På tal om vagn så har jag fortfarande inte fått tillbaka mitt chassi som jag lämnade på lagning för över tre veckor sen! Så jävla tröttsamt. Underbart väder ute och man kan inte gå en promenad ens.. Tack å lov kan man ju vara ute på trädgården. Ibland iallafall.. Hehe.. Såvida inte kaos utbryter, vilket är mer regel än undantag ;)

 I lördags fyllde lillebror 19 år så då var vi på kalas.. Trevligt. Fick åka och hämta Jacob (som skulle vara hos sin pappa i helgen) för han hade feber och ville hem till mamma. *ler*  Det var alltså sjuka barn för hela slanten här i helgen. Hoppas vädret kommer vara fint hela veckan så man kan å lite ordning ute, i rabbatter och liknande. Behöver räffsa med, men det är så himla tråkigt så det sparar jag till sist.. Hehe..
Sen gör det inget om det skulle komma lite snö eller bli nån liten vintervecka, för är det iordning så är det. *fanken va duktig jag är nu då*

Till helgen, närmare bestämt på lördag, ska jag på 25års fest och det ska bli så kul! Ser verkligen fram emot det och hoppas på en toppenkväll.. Jacob ska sova hos mamma då så Jim bara behöver ha hand om en ganster på morgonen när jag soooover.. *fniss*

Annars i veckan händer inte mycket, ska upp till Emma på onsdag är planen, så barnen kan leka lite.. Och vi prata lite skit :)

Skrattfest.

Här kommer ett bevis på hur dålig humor jag har.
Skrattade så jag höll på att kissa ner mig *flin*

Klick.
http://gprime.net/flash.php/llamasong  



E.F.I.T.

Jahapp.. Jag har alltså försökt mig på Ett Foto I Timmen. Går dock inte så bra när man har minne som en guldfisk..

              
               
     

Idag har varit en lite slö dag.. Jacob har varit på hyffsat humör, förutom några små vredesutbrott. No biggie. Vi var ute och gick en liten runda med min mamma strax efter middag. Det var kallt som tusan, och eftersom vagnen är iväg och blir lagad så fick Alva åka skrinda. Naturligtvis ville Jacob också det då :) Så fina var dom.. Jacob så glad och Alva i sin åkpåse.. *ler* Sen stanna vi hos mor en stund på lite varm choklad innan vi gick hem.. Då sov Alva så jag passa på att leka lite med Jacob, vi gjorde hans rum till ett slagfält. Milt uttryckt. Sen kom Ji, vi åt middag, jag handlade och sen var jag hos mamma igen på Mary Kay hudklass.. Trevligt. Sedan jag kom hem har det varit soffan för hela slanten. Inte gjort ett handtag mer än att starta en tvätt. (vilket påminner mig om att jag måste hänga upp den innan jag lägger mig). Suck. Nu är jag trött iallafall. Det finns väl inget skönare än att vara riktigt trött när man ska krypa ner.. Jag är annars typen som vrider mig i två timmar innan jag slocknar.. Inte ikväll vill jag lova!

Godnatt..


Åh, För övrigt. Glöm det jag skrev härom dan angående barnvakt i Grekland.
Not gonna happen.

Mys.


Syskonen Mårtensson. Gos i mammas och pappas säng. Napp någon?


image16




Resa bort..

Blir ju onekligen sugen på varmare klimat när man befinner sig i detta mellanvädret hela tiden.. Inte varmt och inte kallt, bara slabbigt. (Är det ett ord?).  Ikväll har det hur som hellst snöat lite. Roligt om det lägger sig så man kan ut och leka lite med barnen, men med största sannligkhet lär det väl bli slask snarare än ett vinteparadis här nere vid sjön.. Suck. Alltid har man nåt att gnälla över. Jacob är hos sin pappa denna helgen, så här är inte lika högt tempo som det vanligen är.. *hihi* Idag har vi städat lägenheten - gubben och jag - och även varit i stan en runda och betalat handpenningen på resan.

Ja just det, Resan! Vi ska åka till Grekland!!
Med risk att låta som om jag önskar livet ur mig så längtar jag som fanken!
Jag, Jim, barnen, mamma, Björn, Staffan, Diana, Fredrik, mormor och moster Jessica åker den 23 augusti till Lefkas!! Ska bli helt underbart, jag har inte varit utomlands på nästan fyra år.. Jim och jag har aldrig varit iväg tillsammans, och än mindre med största delen av famiuljen. Det ska bli den bästa resan någonsin.

Funderade på att åka ensamma, Jim och jag, och lämna barnen hemma med mamma. Men visst är det en bättre plan att ta med sig barnvakten istället?! Då får man ju lite kvalitetstid med sina nära och kära, samtidigt som vi kan hitta på något ensamma kanske en av dagarna. Åååh, jag längtar.  Sol , bad, och trevligt sällskap. Mmm.. :)

Här kommer en liten bild från ön som jag snott på resebolagets hemsida *ler*
Titta, njut, och bli avundsjuka.. *skrattar*
Lefkas

RSS 2.0