Mitt i natten.

Jag vet, jag vet. Det är vansinne att vara uppe såhär sent när man har småttingar som vaknar tidigt.. Men jag kan inte sova! Det är inte mitt fel! *fniss* Har sett en film nyss, Suburbian Girl, helt ok men tråkigt slut.. Har helt plötsligt massor av filmer på datorn som jag ska se när tid finns. Så kul! Helgen räddad :) Det är så gott att krypa upp i soffan när alla andra har lagt sig och bara avnjuta en riktigt bra film. Aaaah!

Torsdag idag, alltså Viktväktarna.. Tur för mig eftersom alla mina godisar var slut.. Hehe.. Förra veckan hade jag gått ner 0,5 kg och denna veckan 0,8. Total viktminskning 5,3 kg. Så duktig jag är! Men då ska ni veta att de senaste tio dagarna har min motivation sviktat och jag har syndat gaaaaanska mycket.. Märkligt.
Men jag klagar absolut inte på resultatet! Tog lite mått här-å-var, på höfterna har jag tappat 7 cm och runt midjan 8 cm! Det är jag otroligt nöjd med! Dock känner jag inte av det särskilt mycket, känner mig lika fet som förut.. *flinar* Har ju min äckliga, äckliga daller-å-häng-mage.. Men snart borde jag får komma med på listan så det blir fixat :) Hoppas jag iallafall.. Kämpa kämpa!

Imorgon (eller senare idag..) ska jag, Frida, pappa och Jansen till Ystad och kolla på John Fogerty!! Ska bli så himla kul! Hoppas solen skiner så man slipper stå och frysa bara :) Men lite vin innanför rocken så ska nog det också lösa sig :)

Nattinatti..

Skriv på.

Dieseln har passerat 14 kronor litern, och bensinen ligger inte långt efter. Detta är inte klokt!
Framförallt så kan det inte fortsätta om man överhuvudtaget ska ha råd att köra bil.
Skriv på!

http://www.bensinskatteuppror.se/

Trettitvå.

Jahapp, igår var här lite kalas (eller vad man ska kalla det) för gubben fyllde år. 32. *Fniss* Gamle man!
Det var iallafall en mysig dag ifall man bortser från det faktum att jag med två pluttar i hälarna fick jaga land och rike runt för att hitta en tårta som dög till sheriffen. Nåväl, han ska få igen när det är min tur :)

Idag är vädret väldigt opålitligt, ena sekunden är det jättevarmt och gott i solen, sen nästa blir det mulet och vinden blåser på (resultat=svinkallt). Men vi ska alldeles strax gå en liten sväng iallafall, barnen måste ju komma ut! Eller ja, Alva. Jacob är ute sen länge, han cyklar fram och tillbaka till lekparken, och nyss var han här och sa att han skulle gå ner till sin kompis Oliver. Det är märkligt. På ett par dagar så har han gått från att hänga mig i kjolstyget hela dagarna till att jag knappt ser röken av honom för han är ute och leker med kompisar. Poff sa det så blev han stor.

Imorgon fyller mamma år, alltså blir det kalas, och på fredag ska hela familjen ut och äta. Detta blir en minst sagt syndig vecka, och jag fruktar redan vägningen på viktisarna imorgon. Om jag gått ner så mycket som ett hekto så kan jag skratta mig lycklig! Kakor och tårta igår (och liiite i förgår när jag bakade) och så fick jag mens me för att toppa det rikitgt. Svullen och syndig. Kommer skämmas ögonen ur mig på vägningen.

På tal om ögon, imorgon ska jag också hinna klämma in en liten tripp till Karlshamn för att hämta mina solglasögon! Ska bli så skönt att slippa gå och kisa i solen längre. För fram tills förra året så har jag kunnat ta av mina glasögon och bara haft vanliga solbrillor, men det går inte längre för då ser jag inte ett smack. Så nu har jag beställt solisar med styrka. Nice nice. Ja jag vet det hade kanske vart  smartare att testa liner, men det är ju så äckligt! Jag har väldigt svårt för hela pilla-in-saker-i-ögonen-grejen.. Ursäkta mig då.. *hihi*

Nu är Alva vansinnig för hon kommer inte över trösklen med gå-stolen, lika bra jag packar ut oss nu på en gång, annars blir det väl inte av..

Önska mig lycka till imorgon....

Guldstjärna.

Idag har jag fått min första guldstjärna på viktväktarna! Fniss! Man får en för varje 3 kg man tappar. Låter urfåningt, jag vet, men det är faktiskt väldigt motiverande. Hade idag gått ner 1,8 kg (!) och alltså sammanlagt - 4 kg!
Detta trots att jag drack en massa i fredags när jag var på fest, och att jag sen på lördan hade lite bakisfrossa. Visserligen gav jag inte helt vika för trycket, men en det Points mer än vad som är tillåtet slank faktiskt ner. Jag hade ställt in mig på max 2 hektos minskning så det var en mycket glad överraskning!

Barnen har verligen tärt på mitt tålamod idag, och jag är ganska säker på att dom har haft en intern tävling om vem som kunnat reta upp mig mest *ler* Men nu är de nattade och jag har lite "egn tid" att ladda om batterierna inför morgondagen. Varje dag är en ny utmaning, men imorgon blir förhoppningsvis inte lika stressad..

Skulle klippa Jim igårkväll förresten, men trimmern tog inte riktigt som den skulle. Det blev helt hackigt och snett medans maskinen hostade trött. Tillslut tog karlen den själv och rakade utan munstycke........... Ja, jag lever nu ihop med en rysk kåkfarare. Åtminstonde ser han ut som en.

Dricka Cola light och slappa i soffan. Det är det enda på mitt schema för ikväll. Gott!


Åh, glömde, De ringde från kommunen idag och meddelade att jag har fått dagisplats till Alva. Inskolningen börjar den 15 september, och sen börjar hon ensam den 29:e. Ska bli spännande! Min lilla totta blir stor så snabbt!



Mina tankar går till er. Livet är inte rättvist.

Sommar och soliga dagar.

Underbart, underbart, underbart. Har varit ute hela dagen, suttit med Alva på en filt och haft det allmänt mysigt. Jag tröttnar aldrig på detta fantastiska vädret.. Håller tummar och tår för att det ska hålla i sig, så man får en somrig sommar :) Det var ett tag sen!

Igårkväll ringde Frida, och vi fick en snilleblixt, så det blev kläder och smink på i en rasande fart sen bar det av att festa. Vi hade  - som vanligt - skitkul. Så glad att jag har en så bra vän i henne..
Well oh well oh woop wipp wipp wipp!

Har glömt att skriva att vi har nya möbler i sovrummet! Berättade ju att vi skulle till IKEA, och där inhandlades ny säng och nya sängbord. Blev som ett helt nytt rum! Se nedan.

Barnen hjälper pappa att skruva ihop nya sängen, iaktta att Jacob verkligen skruvar :)
Jobbar



Och såhär fint blev det när det var klart.
sovrum



Nya sänglampor också..
lampa


Tycker för övrigt at ni som läser är väldans dåliga på att kommentera... *hmpf*


Mallig.

Moahaha! Idag är jag mallig som en tupp! Var på Viktväktaran tidigare idag (dag 14 sen start) och hade minskat 1,3 kg! Sammanlagt - 2,2 sen jag började alltså. Woho! Ska kolla mina mått om två veckor, tänkte att det borde ju va en drl skillnad efter en månad.. Hoppas hoppas! Vissreligen är det en bra bit kvar till mål, men vad gör väl det när det går på rätt håll! Uppenbarligen funkar det ju :-D *flinar*

Mamma och syster började ju samtidigt som jag, och tillsammans har vi gått ner 8,6 kg !

Har varit mest ute hela veckan, vilket underbart väder vi har fått! Man har till och med fått lite färg på armarna och i ansiktet :-) Märks på barnen att den friska luften gör dom gott.. Alva är bättre idag efter att ha haft lite feber och rinnig näsa. Tror det är tänder på G för hon dreglar som en öppen kran. Man känner dom precis under skinnet, men vill inte komma igenom riktigt än..

Har ttyvärr inte tid att sitta här mer idag för jag ska greja i tvättstugan nu när alla sover. Lite ensam "Johanna-vill-göra nytta" -tid.. Så.. I vilket fall, bjuder på en bild av mina fina barn.

Finisar

Viktväktarna.

Har nyss kommit hem från Viktväktarna, första veckan är nu avklarad :) Det var faktiskt mycket lättare att hålla än vad jag hade väntat mig, man får äta i princip vad man vill och jag går minsann inte hungrig. Det enda jag känner av är vidrigt socker-sug emellanåt, men det finns ju speciellt godis och kakor som är supergott. Tror faktiskt detta kommer att funka! På en vecka har det resulterat i -0,9 kg. Mycket nöjd.

Tycker jag har farit runt som en yr höna idag.. I morse körde lillebror och jag till Helsingborg för att hämta en båtmotor han skulle köpa. Mycket intressant.. Hmpf? Sen var jag en runda hos syrran på hennes jobb och lämnade lite grejer till henne, och en skiva till Tony.. Efter det var det som sagt Viktväktarna, och nu ska jag bara slappa. Efter att jag gått en runda. Hehe. Ingen rast och ingen vila, fullt ös.

Jacob ligger inne i sängen och leker med sina nya båtar, Elias, Snarke och Kungaskeppet, alla karaktärer från barnprogrammet "Eliasbåten" som är favoriten för tillfället. Han är båt-tokig.

Första maj. Det är inte klokt. Nu är det snart sommar liksom! Och förhoppningsvis fint väder på gång.. Behöver sol!

RSS 2.0