...
Forget the people from the past - there is a reason they didn´t make it to your future.


Födelsedag.

Idag fyller min lille prins 4 år. Kan inte fatta att det är fyra år sen jag vid denna tiden låg och kämpade och hade ont.. Inte klokt vad stor han är, och hur fort det har gått. Nyss var han en nykläckt liten dununge som låg vid mitt bröst, nu är han en liten ligist man får jaga runt i huset *skrattar*. Man borde ta vara på bebistiden mera.

Vi har haft kalas idag, med släkten här. Jacob var såå nöjd när alla kom med paketer till honom. Han fick mycket bra grejer, kläder, en tripptrapp stol och en del leksaker. Så rummet är helt överfullt av grejor! Får sortera det lite bättre imorgon och eventuellt plocka ut lite som han inte leker med längre..

Bjöd på prinsesstårta, morotskakor och negerbollar. Allt enligt Jacobs önskemål.
Dom hade firat honom på dagis också idag, så han hade med sig negerbollar och bjöd på sen hade han fått en liten present, en bil. Så han har haft en toppendag, även om jag hållt på att stressa ihjäl mig..

Tårtan
Tårtan.

Alva somnade när hon kollade på TV med pappa :)
Alva somnade..

Idag..

Alva hos pappa

Upptäckte att jag inte skrivit här på länge, men i ärlighetens namn så har jag inte orkat.. Jacob är inne i en ny fas av sin trotsålder, och själv är jag krasslig mest hela tiden.. Jim ligger av och jobbar så det är full rulle för mig här hemma.. Hoppas att det inte kommer nåt regn idag så vi kan ut i skogen en runda när Jacob hämtas från dagis.. Tills dess gör jag nog bäst i att vila. Min hals är helt tjock och slemmig. Jippi!

Jacob fyller 4 år på onsdag. Kan knappt fatta det..

Bilden är för övrigt på en liten trött Alva precis innan hon ska gå och lägga sig med pappa =)

Hej hopp!

Jaha, nu sitter jag här och tjurar.. Skulle se en bra film på trean men min käre sambo har ockuperat Tvn.. Hans program var tydligen viktigare än mitt. *morr*. Imorgon åker han till Halmstad och skall vara där hela veckan.. Lite skönt att få sakna varandra, men lite jobbigt också.. Särskilt tråkigt när barnen sover och man sitter här ensam =( Jag ska till tandläkaren denna veckan och laga ett hål.. Något jag ser fram emot... Knappast! Jacob har varit hos sin pappa denna helgen så vi har passat på att ta det lugnt och ladda batterierna inför en ny utmanande vecka =) Han är undrebar, men oj så totsig.. Fick lite städat igår också medans Alva och Jim var hos Patrik en sväng, men sen gick strömmen här nere så dammsugaren dog... Hehe.. Var strömlöst i nästan tre timmar, så mörkt och otäckt när vinden piskade utanför och man hörde vågorna ända uå här! (Har ca 200m till sjön)..

Alva har blivit en riktig bebis nu, jollrar och vill vara med, har många "vaken-perioder" om dagen och visar vad hon känner.. Ibland sitter hon i sin baby-sitter och skäller som bara den.. Sen skrattar hon, hon har kunnat le nu i över en månad men nu verkligen skrattar hon! Åå det är så mysigt.. Små barn, små bekymmer. Stora barn.. Ja ni vet ju resten.... *skrattar*

Tycker tvättmaskinen tystnade nu, lika bra jag hänger upp det på en gång annars glömmer jag det...

Här är för övrigt den fina kameran jag fick av min mamma tomten i julklapp!
Kameran


RSS 2.0