Adjöss 2008.

Så går detta året mot sitt slut, och om bara ett par timmar är det 2009. Det är inte klokt. Inte klokt att det kan gå så snabbt att man kliar sig i huvudet och tänker "vafan tar tiden vägen?".

Jag sitter på jobbet nu och har skrämmande lite att göra. Tiden segar sig fram i snigeltakt när man bara sitter och gör ingenting. Hur som, jag slutar klockan tio och sak då sluta upp med min lilla familj, var dom nu befinner sig. Senaste rapporten sa att de var hemma hos min mor och far. Jag ska nog hita dom.
 
Mormor kommer hem till mig imorgon, och det ska bli riktigt mysigt att få låna henne en dag sådär :)

Juldagarna har varit mysigare än förväntat får jag nog säga. Vi har stuntat i damm, disk och tvätt, och bara njutit at att va hemma tillsammans med hulliganerna Mårtensson. Som det ska vara, om du frågar mig. (Och detta är min blogg, så det gör du. Hahaha!)

Fick en massa fina presenter av tomten, vilket väl bara kan tyda på att jag är en underbar människa? *fniss* Det finns de som tycker om mig iallafall! Så det så. Orkar itne lista alla min faboules gifts här, men vi köpte oss en platt-tv på juldan tacka var julklappspengar, och så fick jag min allra första Margarethe skål (som jag älskar) och ett underbart trevångingsfat som jag länge velat ha :) Att lista ungarnas presenter skulle ta alldeles för lång tid, men vi kan väl säga som så att ingen av dem behöver ha några leksaker förrens tidigast nästa jul..
Vi får snart flytta om vi ska få plats med allt bråte..

Idag slängde jag motvilligt ut granen, men det var abara att acceptera att den faktiskt var stendöd.


Saknar Frida så in i bomben! 5 dagar kvar...

Dan före dan.

Väderleksrapporten som är bakom mig på tvn säger snö i hela landet imorgon. Hmm. Det verkar föga troligt, åtminstonde där vi bor.. Men det vore supermysigt om det stämmer, och hoppet är ju som bekant det sista som lämnar människan :)

Jag har inte haft tid att blogga på evigheter, eller rättare sagt så har jag väl inte prioriterat det precis.. Men nu! December kan väl sammanfattas i ett enda ord faktiskt : Stress.
Det är märkligt hur man kan stessa upp sig själv så hysteriskt över en högtid som ska vara lugn och mysig. Man vill nästan tvinga fram lugnet, men ack så fel det blir. Julklappar i överflöd, och till vilekn nytta egentligen? Böir man gladare för 17 paketer istället för 2? Spelar det verkligen så stor roll? Missförstå mig inte, jag är stor supporter av hysteri, jag öser julklappar över min familj och mitt Visa kort har nog inte återhämtat sig förren till sommaren.

Jag är i övrigt mycket nöjd med mina inköp, och tror att de kommer bli uppskattde av sina mottagare.
Mamma, Björn och jag var i Malömö i fredags och shoppade lite. Det var den mysigaste dan på bra länge :)

Jag skulle antagligen kunna skriva en hel roman om allt jag gjort sen jag skrev sist, men väljer att låta bli. Det sitter nämligen en snygg karl här i soffan brevid som har värmt glögg och gotte till oss och som nu vill starta julfilmen.. Så.. GOD JUL!


Juligen.

Nu är det första december. Tiden går makalöst snabbt, och det står adventsljusstakar i så gott som varje fönster. Stämmningsfullt :) Jag älskar älskar älskar julen, och har såklart pyntat riktigt fint där hemma.. Mycket mer ska fram, fast först till lucia.. Lite längtan kvar alltså :)

På torsdag ska mamma, jag och Staffan till Ullared! Tjoho!! Ska bli såå kul att smälla lite penger.. *hihi* Ska faktist köpa mest julklappar, och lite smått å gott man behöver hemma, men inte alls som jag brukar tokhandla..

Nu sitter jag på jobbet och har en liten stund över, hemma väntar en sjuk liten Alva. Fick en febertopp i förgår som inte riktigt vill ge med sig, igår natt spydde hon ner hela våran dubbelsäng, kuddar å täcken. Stackars liten :( Och stackas mig med all tvätt.. hehe..

Jacob har varit lite full i fan de senaste dagarna.. Han har cyklat runt på byn utan lov och på ställen han inte får vara utan en vuxen.. Rackarunge. Detta efter att han igår morse öppnade sju av paketerna i sin kalender istället för bara en som man ju ska.......... *fniss* Idag träffade vi på hans farmor utanför dagis så han stannade med henne ett par timmar och fick sig ett "hääääligt" bubbelbad.



Om nån därute vill ge
mig en julklapp så kan jag säga att jag har varit himlans snäll i år. Och jag önskar mig en komplett Berså servis. *snälla snälla tomten*  Blir förståss inte ledsen om du istället väljer att ge mig en rosa laptop, en peak performace duffel, en platt tv, en bmw eller kanske en liten ö i söderhavet. Jag lovar.

RSS 2.0