Bil.

Det här med bil är ett stort bekymmer... Mor har nu beslutat att laga Mercan, så den ska jag lämna på verkastan ikväll. Imorgon är det skola och barn som ska läämnas hos dagmamma, ingen bil, ingen vagn. Vad göra? Gå på strejk? Jag måste måste måste ha en bil, pronto. Vad som hellst. Jag bryr mig varken om rost, årsmodell, antal dörrar - nada. Bara jag får tag i en billig bil.

Har kollat runt lite men kan inte bestämma mig om jag ska ha BMW kombi...
minEller om jag ska satsa på en sedan?

bmwTrots att jag mer eller mindre bestämt mig för BMW, så måste jag säga att just i dagsläget lutar det mest åt denna härliga Mercedesen. En annan färg bara.. Lila metallic? Oh!

johanna
Den passar min personlighet, gör den inte? Stor å korpulent, lite bullig :)

Snöhelvete.

Jag kan väl inte vara ensam om att få damp på detta föbenade vädret? Kan det finnas en endaste som fortfarande tycker det är mysigt med snö?! Då kan ni gå å skjuta er, för jag vill ha vår! NUUU! Det är inte konstigt att folk blir deprimerade under vinterhalvåret....

Nu har vi precis kommit hem från Krokås, jisses vad jag längtar hem! Bott i "stan" knappt ett halvår, och visst trivs jag - men det är ute i ödemarken jag hör hemma..! :)

Jacob stannade hos farmor och farfar en natt till, Alva har precis (tack käre gode Gud) somnat utan allt för vilda protester. Så nu är det plocka-diska-soffen dags! Ska snabba mig med de där tradiga "måste"na sen ska jag parkera min breda bakdel i soffen och inte röra mig en millimeter förrens det är dags för bädden.. Slut som artist.


Vill inte vara tjatig, men hur länge ska detta skitvädret hålla på?!?!Tycker min mamma är så himla snäll som låter mig låna Mercan nu när jag inte har någon bil, men siste februari blir det körförbud på den knävlen också... Vad göra? Kan inte nån vänlig själ tipsa om en snuskigt billig och samtidigt bra liten bil till mig och mina troll? Eller, hell, rentav kanske ge oss en bil? ;)


Listerländskans fulaste ord: Hääffåre (varför)

Hallå i hålet!

Du milde vad jag är kass på att uppdatera...

Hur som haver, jag har börjat plugga nu och är stolt som en matador på tjurfäktning.
Ännu går det bra, fyra veckor in i studierna... haha..
Men vi är en bra klass iallafall, och det gör mycket.

Jacob blev 6 år förra helgen, kan inte riktigt förstå att han blitt så stor när jag fortfarande är ung som ett litet lamm...? Men men.
Alven är en galen lite tös som river allt som kommer i hennes väg på sisådär 0,7 sekunder.

Läste gamla inlägg och fnissade lite åt mig själv. Jag skulle visst ha ägnat hösten åt att hitta min vilsna själ..?! Haha, vilket skämt! Om något så är jag mer vilsen än någonsin och vet varken fram, bak, upp eller ner..!
Får väl ändå säga att livet leker.. Varannan helg är det klackarna rätt opp i taket och det är ett under att både Altona och Rundella står kvar med tanke på hur vi har raffsat ront på sistone! Flan va underbart det är att leva, är det inte så?

Under jul och nyår när systrarna Pall befann sig på canarieholmarna var jag mer eller mindre sambo med finaste Glanshammar, bara dumheter och när truppen är samlad är vi unbreakable! HAHAHAA

Jag tror att 2o1o är mitt år. Vårt år. Jag lovar och svär att när 2o11 närmar sig ska jag sitta här å flina åt allt kul vi gjort och allt som liksom löst sig själv. Jag orkar inte lägga energi på vissa saker länger. Jag lägger ner. Det är ju själve jävlen att man inte själv ser när något eller någon fullständigt suger all positiv energi ifrån en...! Men det är slut på det!

Jag lever gott ändå, mina ljuvliga barn, min fina familj och världens bästa vänner. Ska man gnälla då för att det är lite knapert i kassan..? Naa, det vetifan.

RSS 2.0