Kalas.

Jahapp. På fredag fyller min lille prins 5år. FEM ÅR. Herregudars vad stor han är, min galna unge.. Det blir kalas för familjen såklart, och på lördag blir det barnkalas :) Det första jag arrangerar någonsin, så tips är välkomna! Lite nervös faktiskt.. Hihi.

Idag har jag städat, och jobbat. Myckert innehållsrik dag alltså. Hann svänga inom syser yster med lite grejor till muffinsen hon har fått i uppdrag att baka inför lillemans födelsedag. Det gäller att deligera :)
Och hon har blitt så tjock! Stora kulan nu :) För er som inte vet så är det inte så att hon jobbar på en rejäl kagge, hon ska ha en liten bebis! Det ska bli såå mysigt med en liten kusin till barnen, och jag är the one and only moster :) Har till och med fått löfte om att få vara med vid bebis ankomst, vilket jag ser fram emot otroligt mycket, snacka om spännande!!

Jag håller på att bli tokig på platsbristen i våran lägenhet, eftersom Alva inte har nåt eget rum så är hennes grejor placerade rund om i hela lägenheten (!) och Jacobs rum börjar bli för litet för alla hans... Jag behöver ett hus! Jag VIL HA ett hus. Igår hellst..

I fredes var Frida å jag ute på galej, och som vanligt hade vi helt fenomenalt roligt :) Det finns ingen bättre vän i hela världen.. *pussas* Du är en helt unik pjäs ;)

Börja dagen med ett leende..

Hundens dagbok:

07.00 - Tjohoo, en promenad. Det är det bästa som finns!
08.00 - Tjohoo, hundmat. Det är det bästa som finns!
09.00 - Tjohoo, ungarna är uppe. Det är det bästa som finns!
12.00 - Tjohoo, leka i trädgården. Det är det bästa som finns!
14.00 - Tjohoo, åka bilen. Det är det bästa som finns!
15.00 - Tjohoo, ungarna kommer hem. Det är det bästa som finns!
16.00 - Tjohoo, leka med en boll. Det är det bästa som finns!
17.00 - Tjohoo, matte och husse kommer hem. Det är det bästa som finns!
18.00 - Tjohoo, hundmat. Det är det bästa som finns!
20.00 - Tjohoo, bli kliad på magen i soffan. Det är det bästa som finns!
22.00 - Tjohoo, sova i mattes och husses säng. Det är det bästa som finns!Kattens dagbok:


783:e dagen i fångenskap.....

Mina kidnappare fortsätter att tortera mig med bisarra dinglande saker. De frossar i färskt kött medans jag tvingas leva på torrfoder och slemmig burkmat. Det enda som håller mig igång är hoppet att jag en dag skall lyckas rymma, och den milda tillfredsställelse jag får av att klösa på möblerna. Imorgon skall jag äta ännu en krukväxt.


Idag misslyckades jag än en gång med att döda mina kidnappare genom att försöka fälla dem med min kropp. Jag borde kanske försöka vid toppen av trapporna nästa gång. I ett försök att sätta mina förtryckare ur balans framtvingade jag en hårboll i deras favroitfåtölj. Kom ihåg: lägg en i deras säng!


Fångade en mus som jag bet huvudet av. Lade den huvudlösa kroppen vid dörren som ett tecken till mina kidnappare om vad jag är kapabel till, så att de skall gå runt i ständig skräck. Bemötandet jag fick var en massa klappar, kramar och gullande om vilken duktig kissemiss jag är. Saker och ting går inte som planerat.

På kvällen dök deras kumpaner upp för någon sorts sammankomst. Jag blev placerad i isolering under mötet, men jag kunde känna doften av deras mat och höra brottsstycken från deras kriminella planer. Tydligen var jag inlåst på grund av min kraftfulla förmåga att framkalla något de refererade till som 'allergi' - jag måste komma underfund med vad detta är så att jag kan använda det till min fördel.


De andra internerna smörar för våra fångvaktare och jag vågar inte anförtro mig till någon av dem inför risken att någon tjallar. Hunden släpps ut regelbundet ur sina bojor men återvänder frivilligt. Han är uppenbarligen efterbliven. Fågeln däremot ger intryck av att vara en informatör. Han pratar med våra kidnappare regelbundet och jag är övertygad om att han rapporterar vartenda steg jag tar. Tack vare sin placering i metallrummet är han för tillfället i säkerhet. Men jag kan vänta! Det är bara en tidsfråga innan mina planer infrias...
RSS 2.0