Bus.

Nu har precis Jacobs kompis från dagis åkt hem. Pheew. Vilket liv det har varit här. Bus och stimm och stoj i tre timmar. Jag är nog tröttare än Jacob! Fast han är också helt slut, bad att få kolla på en film och vila sig lite.. :)

Idag har jag även varit på BVC med Alva och fått spruta nr 2. Hon blev vansinnig när doktorn tog henne och skrek som en lidande katt. Men efter sticket och när jag tog ehnne igen så blev hon lugn. Hoppas hon inte blir gnällig av det denna gången, sist gick det finfint. Hon känns dock lite varm, men tar ingen temp om hon inte blir dåsig.

Nu kommer snart Jim hem, och jag håller på för fullt att förbereda middagen,. Sen ska jag in till stan en runda med Maria precis innan jag ska simma. Diana och jag simmar ju på torsdagar.. Eller försöker få det till rutin iallafall. Det går på rätt håll!

Fick en bok av mamma igår när vi var och handlade , gjorde sen det stora misstaget att börja läsa den.. Ååh, jag tar varje ledig minut, bara för att få läsa en enda sida till. Den är så bra! "är det någon där?" av Marian Keyes. Älskar hennes böker. Lagom lättsamma och roliga, men gör en galen av längtan efter mer..

Har ett par nya filmer på datorn som jag hade för avsikt att se när barnen somnat för natten, men det lutar åt läsning istället :)  Inget fel med det!'

Ska försöka hjälpa mamma med lite städ också, hon sliter ihjäl sig..

Tillbaka till köket. Adjö.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0