Födelsedag.

Jag är fullt medveten om hur fruktansvärt dålig jag är på att uppdatera, men jag ska försöka bättra migg.. Idag fyller min lillebror Björn 20 år. Grattis Nalleponk!! Det är stort. Mycket stort. Nästan som att fylla 18. Fast bara nästan.
Pratade med ovan nämnda broder för en stund sen, han var på väg till systembolaget... Oväntat.

Vi har *pepparpeppar* lyckats hålla oss undan alla influensor och vinterkräksjuka som går, vilket jag finner väldigt imponerande då det finns både på barnens respektive dagis och på mitt jobb. Var och varannan vårdtagare har legat sjuka, men denna Johannan är pass hygiensikt noggrann att vi klarat oss. Mouhahaha!
(Modigt att skriva så, ligger jag sjuk om en vecka får vi kalla det ödet..)

Diana (min fantastiska, vackra, begåvade, hårt arbetande, gravida syster) var i Malmö i fredags och gjorde 3D-ultraljud. Det var så fina bilder, och man kunde se vissa drag hos bebisen jätte tydligt! Så himmelens häftigt! De tog också reda på vilket kön det är, så nu har jag börjat rota fram alla mina pytte-bebiskläder så hon kan ta det hon vill ha.. Har sparat både Jacobs och Alvas, men alldeles för mycket så jag ska ta ett par plagg och lägga undan, och skänka resten.. Ska bli så skönt att få ut kläder, baby-gym, baby-sitter, gåstolar, hoppgunga och en massa annat bråte från förrådet så att jag äntligen kan få lite ordning. Ska till och med slänga in två garderober där ute så jag kan göra riktigt fint. Jag tänkte lägga ut en bild här på hur katastrofiskt det är i förrådet just nu, men vill inte utsätta er för chock och mig själv för förnedring....

Jacob är på Kreativum med sin farmor och farfar, Alva sover, så nu tänkt jag baka lite negerbullar till min käre bror innan vi ska dit på kalas.. Ikväll blir det Hosaby Björke för lite motion och en köpp. :)


Ps. Ni trodde väl inte att JAG skulle avslöja ifall det är en flicka eller pojk i magen??

Kanska gör hon det själv, håll koll... Här!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0