Värme.

Holy moses så varmt det är! Inte för att man ska klaga (vme kan låta bli) men det är riktigt jobbigt mitt på dan, nästan så man får va inne :) Visst fanken är det underbart. Så himla skönt. Det tar på barnen med vill jag lova, de är så trötta på kvällarna så de hinner knappt lägga huvudet på kudden innan de slocknar :) Skööönt. Dock är den lilla prinsen väldigt rastlös ofta, trots mtycket uteaktiviteter. Wierd.

Nåväl, jag jobbar kvällar än men börjar 17 nu istället för 16. Det är finnemang, för man hinner med en massa skoj på dagarna innan man måste köra. Det är ju självklart ett stort plus att jag trivs som fisken i sjön med det jag jobbar med också. Känns riktigt tråkigt att mitt vikariat snart är slut, men här har ni en som tänker ligga på som en igel för att få stanna kvar till hösten!

Jag måste städa förådet denna veckan, har skullat göra det hur länge som hellst men inte haft ork. Tycker man gör inte annat än plockar, och ändå ser det ut som kriget överallt. Jag tänker skylla även det på värmen, vem vill städa i strålande solsken? Icke jaj.

Bjuder på en liten bild innan jag loggar ut.. :)

Kaj.


Detta är familjens senaste nykomling, Kaj.
Han är en renrasig perser exotic (korthårig perser) som är helt underbar!

Upptäckte att jag varit sjukt dålig på att blogga den senaste tiden..
Men men, i ärlighetens namn har jag inte haft särskilt mycket att skriva om..
Här rullar det mesta på som vanligt, Jim har inte haft nån semseter ännu så där är det mest jobb, jag jobbar tre resp fyra kvällar i veckan (varannan tre varannan fyra..)  och trivs väl med det antar jag.. *ler*
Det är inte lika kul nu som det var de första fyra veckorna när jag jobbade med Johanna (och Riadh hihi), nu har jag en runda där man är ensam och det blir ganska långtråkigt. Men men, pengar blir det iallafall, åtminstonde ett par kronor mer än vanligt. Aldrig fel.

Nu har jag börjat längta till Grekland.. Det ska bli så skönt att komma ifrån vardagen lite, även om det säkerligen blir fullt ös på barnen där också :) Det är nu 33 dagar kvar tills vi åker! *mumma*

Har på order av min svägerska Maria skaffat en egen sida på Facebook, det verkar rätt kul men jag fattar ingentinge.. *haha* Så om ni kikar inom får ni ha lite överseenda med att jag är nybörjare..

Nej nu ska jag slänga mig i soffan och kolla på en film, har varit en lång dag..
Jacob och jag var på bio innan, Kung Fu Panda, den var helt okej men det var roligare att se hur spännade Jacob tyckte att hela upplevelsen var :) Första gången på bio, och det lär bli många fler. Det var otroligt mysigt, bara han och jag :)

Limmad panna.

Usch och fy vilken dag. Jobbade min sista dag med Johanna och Riadh, var lite sentimentalt :) Och till råge på allt annat så fick jag köra hem redan vid åtta för Jacob hade slagit sig. Hans farmor ringde och sa han hade trillat med huvudet före ner på en sten, det blödde jätte mycket från pannan och där var ett djupt jack. Panik panik, ringde till mamma så hon fick kolla på det, sen åkte vi in till jourcentralen i karlshamn. Jag har aldrig sett ett barn vara så duktigt hos doktorn. I bilen fick vi inte ens röra på plåstret, men när han kom in i undersökningsrummet bara la han sig ner och lät dom göra vad de skulle. Lärkarn sa att limmet - de limmade istället för att sy - kunde svida ganska bra, men han sa inte ett knyst. Efter ett litet tag tårade ögonen på han och han sa "mamma nu gör det värkligen ont" och så blev han jätte ledsen, men då var det redan klart! *stolt mamma vid tangentbordet* Så sen bar det av till McDonalds för en varsin milkshake när man varit så duktig.. På vägen hem somnade han i bilen, men var ändå pigg ng att få kräva att sova hos mormor :) Det fick han naturligtvis, så det var bara in med han och direkt i säng. Vilken kväll alltså! Nu när nervositeten lags sig känner jag mig helt utmattad.. Lilla prins!

Inte nog med det, när jag var på jobbet så ringde en snopen Jim, "Alva går!" sa han. VA?! Hon lärde sig krypa för två veckor sen, och idag har hon gått längs soffan och ett par tre steg helt utan stöd! Jisses!!!
Lite ledsen i ögat för att jag missade det dock.. *snyft*

Mig själv.

Skickade ett sms till 118100 där jag skrev; Vem är Johanna Svea Carolina Mårtensson?
Svaret kom efter ett par minuter..
"Johanna Svea Carolina Mårtensson är en sällsynt trevlig person som sprider mycket glädje omkring sig. Får du förmånen att lära känna henne så bör du ta den chansen. Skäm gärna bort henne med vänlighet och en och annan gåva, det uppskattar hon garanterat!"

Som jag skrattade! Haha! Testa du med vetja!

Besviken.

Frida och jag var ute och åkte inlines igårkväll.. Körde nog en mil sammamlagt, om inte mer. Svetten rann och fötterna bultade. Döm av min förvåning när jag vaknar i morse och inteh ar minsta tillstymmelse av träningsvärk. Sjukt besviken! Känner inte av det ett enda dugg.. Det kan inte va ett bra tecken??


Att festa eller inte festa..?

Marknad.

Idag har Kilebom börjat på allvar, med sedvanlig krämamarknad.
Jim var ledig från jobbet så vi körde in tillsammans en runda på förmiddan,
passade på när Jacob var på dagis, och strosade lite.
Med risk att låta bitter så tycker jag det är mest skit. Det finns en del bra grejer, men de är lätträknade..
Skulle faktiskt ha velat gå på Team Sportias stora rea på bakgården, men det var så varmt och hysteriskt mycket folk.. Jim fick gå och bära på Alva för hon tyckte det var otäckt i vagnen när det var så många människor överallt.. :)
Köpte iallafall ett gäng strumpor, vitlökskorv, och en varsin ballong till barnen.
Alva fick en iten på en pinne med Hello Kitty, och Jacob fick en stor med Blixten McQueen. Mycket nöjd blev han :)
Nu leker Jacob därute, och så fort det blivit lite svalare ska han och Jim köra till stan - igen - och åka lite karuseller.
Och när de är tillbaka ska jag iväg och handla mat.
Herregud, värsta fullspäckade dan! Hahaha.

Ont i mitt öga har jag av okänd anledning, och va det rinner! *snyft*

RSS 2.0